Onderhoud

Banner Tuinonderhoud

Uw hoveniersbedrijf verzorgt onderhoud van uw tuin in Bodegraven

Hans Hovenier VOF in Bodegraven zorgt voor incidenteel of regelmatig onderhoud van uw tuin in de regio Bodegraven. Of het nu gaat om seizoensgebonden onderhoud van de tuin, zoals klaar maken van de tuin in het voor- of najaar, of alle andere taken om de tuin in topconditie te houden, u kunt vertrouwen op het vakmanschap en de ervaring van Hans Hovenier VOF.

Het onderhoud kan bijvoorbeeld bestaan uit het grasmaaien en verticuteren van het gazon. Ook worden de kantjes gestoken, waardoor u weer een verzorgd gazon krijgt. Ook het verwijderen van onkruid en het scheren van hagen behoort tot de werkzaamheden tijdens het onderhoud.

Om de conditie van uw tuin te behouden en te verbeteren verzorgen wij desgewenst de bemesting. Hierbij gebruiken wij natuurlijke meststoffen, aangezien deze naar onze mening garant staan voor het meest optimale resultaat, en beter zijn voor het milieu..

Snoeien en rooien van bomen en struiken

Regelmatig snoeien van struiken en bomen zorgt ervoor dat deze sterk blijven en hun vorm behouden. Het snoeiwerk voeren wij graag voor u uit, de struiken en bomen zullen er goed van gedijen. Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in vormsnoei van struiken en bomen. Ook het kandelaberen van bomen kunnen wij verzorgen.

Er komt een dag dat een boom zijn maximale leeftijd bereikt of ziek wordt en gerooid moet worden. Ook kan het zijn dat een boom verkeerd aangeplant is en alle zon wegneemt uit de tuin. Op dat moment is het rooien van een boom soms de meest logische oplossing. Het rooien van een boom vraagt om een gedegen vakkennis van de hovenier, om ongelukken of schade aan de omgeving te voorkomen. Ook hiervoor kunt u vertrouwen op het vakmanschap en de zorgvuldige werkwijze van uw hoveniersbedrijf in Bodegraven.

Complete metamorfose van een tuin

Bent u uitgekeken op uw tuin, of is deze veranderd in een wildernis en wilt u deze een tweede leven geven? Laat uw hovenier dan een complete metamorfose van uw tuin uitvoeren. Hierbij zorgen wij voor het afvoeren van de niet meer bruikbare materialen en proberen zoveel mogelijk materialen her te gebruiken. Dit scheelt vaak aanzienlijk in de kosten en is goed voor het milieu.

Nieuwe materialen voor de make-over van uw tuin voeren wij aan, brengen deze deskundig aan en verzorgen de volledige afwerking van uw nieuwe droomtuin.

Ons Werk

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Over Ons

Hans Hovenier VOF uit Bodegraven is een veelzijdig hoveniersbedrijf met ruime ervaring. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij onderscheiden ons van anderen doordat we zoveel mogelijk bestaande materialen in een tuin hergebruiken. Dit scheelt in de kosten, en het milieu wordt daarmee bespaard.

Maandag - Zaterdag 07:00~22:00

Telefoon: 0615160893

Contact informatie

Hans Hovenier VOF

Cortenhoeve 48

2411 JN, Bodegraven

0615160893

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk nummer: 76858308
Btw-identificatienummer: NL86081179B01