Reviews

4.9/5 van 16 beoordelingen.
Vakman met gevoel voor humor
Uw beoordeling
Ik ben erg blij met mijn voortuin. Hans is een sympathieke, betrouwbare vakman met gevoel voor humor. Hij heeft goed met mij meegedacht over manieren om de kosten te beperken zonder hierbij afbreuk te doen aan de kwaliteit. Ik beveel Hans van harte aan. Al moet je wel even geduld hebben voor je aan de beurt bent. Het feit dat hij het enorm druk heeft zegt genoeg...
Toon meer
Complimenten
Uw beoordeling
Hans en Ruben hebben onze hele achtertuin opgeknapt. Dus eerst alles verwijderd (bomen, beplanting, schutting, bestrating, afdak) en vervolgens alles weer gerealiseerd naar onze wensen. Dit alles is goed verlopen en het eindresultaat is prachtig geworden. Wat wij bijzonder hebben gewaardeerd, is dat er goed is overlegd én er zorgvuldig is gewerkt. Dus ook door ons worden Hans en Ruben van harte aanbevolen.
Toon meer
verwijderen bamboe en opnieuw aanleggen achtertuin
Uw beoordeling
Hans en Ruben hebben zeer vakkundig de bamboe en wortels uit onze achtertuin verwijderd. Daarna weer keurig en met veel precisie de achtertuin aangelegd. We raden ze zeer aan!!!
Toon meer
update van de voortuin
Uw beoordeling
Hans en zoon denken actief mee met het ontwerp. Fijne persoonlijke benadering. Prima vakwerk en service. Van harte aanbevolen
Toon meer
aanleg gazon met sproei-installatie
Uw beoordeling
Hans levert vakwerk en levert een uitstekende service. Hij denkt actief mee met wat je wil. Wij bevelen hem van harte aan!
Toon meer
Top hovenier!
Uw beoordeling
Top hovenier!
Toon meer
Bedankt Hans Hovenier
Uw beoordeling
Op zonnige dagen en met regen kunnen we heerlijk van ons nieuwe terras met bijbehorende overkapping genieten. Bedankt Hans Hovenier. Ziet er prima uit!
Toon meer
Eindelijk een tuin met zon
Uw beoordeling
Hans heeft onze tuin omgetoverd van een donkere tuin naar een tuin waarin we volop van de zon kunnen genieten. Hans is een professional. Hij werkt secuur en straalt plezier uit in zijn werk. We genieten deze zomer van zijn werk.
Toon meer
Nieuwe achtertuin ontworpen
Uw beoordeling
Hans heeft bij ons de achtertuin ontworpen en aangelegd.
Hij denkt goed met je mee en heeft leuke ideeën.
Door behoud van een aantal elementen uit de oude tuin (o.a. aantal Tegels) zijn de kosten ook goed gebleven.
Het resultaat is geweldig geworden.
Nogmaals bedankt Hans, ook voor de training. ;-)
Toon meer
Renovatie achtertuin
Uw beoordeling
Hans heeft zowel onze voortuin als onze achtertuin grondig gerenoveerd. We krijgen heel veel complimenten over het resultaat. Hans werkt snel, nauwkeurig en denkt met je mee. Met onze oude tegels als basis heeft hij een totaal nieuwe tuin gecreëerd. Eentje die helemaal bij ons past, een combinatie van oud en nieuw met veel natuurlijke materialen. Waar mogelijk haalt hij ook tweedehands spullen van elders. Zijn ideeën voor de beplanting zijn orgineel, je krijgt eens wat anders dan anders. Nog elke dag kijken we onze tuin in en zijn we verbaasd hoe mooi hij is geworden! We kunnen Hans Hovenier dan ook van harte aanbevelen. Je krijgt er geen spijt van!
Toon meer

Over Ons

Hans Hovenier VOF uit Bodegraven is een veelzijdig hoveniersbedrijf met ruime ervaring. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij onderscheiden ons van anderen doordat we zoveel mogelijk bestaande materialen in een tuin hergebruiken. Dit scheelt in de kosten, en het milieu wordt daarmee bespaard.

Maandag - Zaterdag 07:00~22:00

Telefoon: 0615160893

Contact informatie

Hans Hovenier VOF

Cortenhoeve 48

2411 JN, Bodegraven

0615160893

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk nummer: 76858308
Btw-identificatienummer: NL86081179B01