Reviews

4.9/5 van 11 beoordelingen.
Top hovenier!
Uw beoordeling
Top hovenier!
Toon meer
Bedankt Hans Hovenier
Uw beoordeling
Op zonnige dagen en met regen kunnen we heerlijk van ons nieuwe terras met bijbehorende overkapping genieten. Bedankt Hans Hovenier. Ziet er prima uit!
Toon meer
Eindelijk een tuin met zon
Uw beoordeling
Hans heeft onze tuin omgetoverd van een donkere tuin naar een tuin waarin we volop van de zon kunnen genieten. Hans is een professional. Hij werkt secuur en straalt plezier uit in zijn werk. We genieten deze zomer van zijn werk.
Toon meer
Nieuwe achtertuin ontworpen
Uw beoordeling
Hans heeft bij ons de achtertuin ontworpen en aangelegd.
Hij denkt goed met je mee en heeft leuke ideeën.
Door behoud van een aantal elementen uit de oude tuin (o.a. aantal Tegels) zijn de kosten ook goed gebleven.
Het resultaat is geweldig geworden.
Nogmaals bedankt Hans, ook voor de training. ;-)
Toon meer
Renovatie achtertuin
Uw beoordeling
Hans heeft zowel onze voortuin als onze achtertuin grondig gerenoveerd. We krijgen heel veel complimenten over het resultaat. Hans werkt snel, nauwkeurig en denkt met je mee. Met onze oude tegels als basis heeft hij een totaal nieuwe tuin gecreëerd. Eentje die helemaal bij ons past, een combinatie van oud en nieuw met veel natuurlijke materialen. Waar mogelijk haalt hij ook tweedehands spullen van elders. Zijn ideeën voor de beplanting zijn orgineel, je krijgt eens wat anders dan anders. Nog elke dag kijken we onze tuin in en zijn we verbaasd hoe mooi hij is geworden! We kunnen Hans Hovenier dan ook van harte aanbevelen. Je krijgt er geen spijt van!
Toon meer
Mocht Hans ruimte hebben in zijn agenda, dan zit je goed!
Uw beoordeling
Wij werken al heel veel jaren erg prettig samen met Hans. Ik schrijf 'samen' omdat ik inderdaad een handje help en zo ook zelf over tuinonderhoud leer. De tuin is altijd weer een plaatje als Hans is geweest. Mocht Hans ruimte hebben in zijn agenda, dan zit je goed!
Toon meer
Tuin bij mijn nieuwe huis
Uw beoordeling
Na mijn eerste positieve ervaring zo'n 6 jaar geleden, toen hij ook een tuin voor mij heeft aangelegd, heb ik Hans weer gevraagd om in mijn nieuwe huis een tuin aan te leggen. Hij kon gelukkig heel snel aan de slag en heeft onder barre omstandigheden zoals vorst en sneeuw gewoon doorgewerkt, altijd vrolijk en met passie voor zijn vak. Hij is secuur, netjes en had voor alle problemen die hij tegenkwam een oplossing. Ik en mijn lieve katten kunnen nu al in het voorjaar genieten van de tuin. Mijn katten (Main Coons) hoeven nu niet meer aan de lijn in de tuin, maar kunnen vrij lopen er staat nu een schitterende schutting. Bedankt Hans ik zal je zeker bij anderen aanbevelen.
Toon meer
Onderhouden van onze tuin
Uw beoordeling
Hans is sinds 2008 betrokken bij het onderhoud van onze tuin.
Al die jaren heeft hij zich bewezen als een gedreven vakman. Geen klus is hem te gek, mede door de mensen die hij in de loop der jaren om zich heen verzameld heeft. Of het nu het afgraven van een tuin betreft, of honderden meters straten, Hans is de juiste man.

Na een recente verbouwing van ons huis moest ook de tuin aangepakt worden. Op het laatste moment hebben wij besloten dat er ook een vijver in moest komen. Zelf heb ik ook een aantal weken de handen uit de mouwen gestoken en heb ik samen met Hans de tuin een complete metamorphose gegeven. Het eindresultaat is prachtig en we zullen hier weer vele jaren van gaan genieten. Hans bedankt!

Enkele steek woorden die Hans omschrijven:
Stipt
Creatief
Kundig
Harde werker
Plezierig en bovenal gezellig.
Toon meer
Nieuwe grasmat
Uw beoordeling
In de ogen van Hans Hovenier misschien een eenvoudige klus, maar wij zijn ontzettend blij met de nieuwe grasmat. Een goed advies vooraf, een goed op elkaar ingespeeld team, niet praten maar werken en toch heel plezierig om mee te werken, een aanbeveling!!!!!!!!!!! Bedankt.
Toon meer
Prachtig nieuwe voortuin
Uw beoordeling
Hans heeft ons aan een prachtige nieuwe voortuin geholpen! We zijn in april in Bodegraven komen wonen en wilden graag de voortuin aanpassen naar onze smaak. We hebben zelf wel wat input geleverd, maar Hans kwam met hele fijne ideeën die bij ons in de smaak vielen (bijvoorbeeld Cortenstaal bakken). Het werk werd ook nog eens snel en foutloos uitgevoerd, wij hebben dus alle reden om Hans Hovenier aan te raden!
Toon meer

Over Ons

Hans Hovenier VOF uit Bodegraven is een veelzijdig hoveniersbedrijf met ruime ervaring. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij onderscheiden ons van anderen doordat we zoveel mogelijk bestaande materialen in een tuin hergebruiken. Dit scheelt in de kosten, en het milieu wordt daarmee bespaard.

Maandag - Zaterdag 07:00~22:00

Telefoon: 0615160893

Contact informatie

Hans Hovenier VOF

Cortenhoeve 48

2411 JN, Bodegraven

0615160893

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk nummer: 76858308
Btw-identificatienummer: NL86081179B01