Aanleg

Is uw tuin toe aan renovatie of heeft u een complete metamorfose van uw tuin in gedachten? Dan denken wij graag met u mee. In de loop der jaren hebben we heel wat tuinen opgefrist of opnieuw aangelegd.

Samen zetten wij uw ideeën op papier en maken we hier eventueel een schets of tekening van. Heeft u liever een professioneel ontwerp, dan hebben we daar ook onze adressen voor. Uiteraard kunt u naar aanleiding van de uiteindelijke schets of ontwerp een kostenindicatie aan ons vragen, zodat u weet wat uw nieuwe tuin ongeveer gaat kosten. Daarbij is er altijd nog ruimte om tussendoor iets aan te passen, zodat de tuin helemaal aangelegd wordt naar uw wensen.

In de praktijk merken wij dat er vaak tijdens het aanleggen nog veel extra ideeën tevoorschijn komen. Zodra de lijnen van bijvoorbeeld het terras of de borders zichtbaar worden, krijgt u vaak pas een idee van de grootte; dan zijn er altijd nog aanpassingen mogelijk. Dat maakt ons werk juist zo leuk en uitdagend: samen met de klant tot iets nieuws komen, tot tevredenheid van de klant.

© 2024 Hans Hovenier | Power Internet - Professionele websites |  RJHosting | Privacyverklaring | Power For Jobs