Reviews

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Bekijk onze beoordelingen

Achtertuin

25 juni 2024

Beste Hans,

Vanaf het eerste oriënterende gesprek had ik gelijk een heel goed gevoel en had ik het volste vertrouwen in dat je mijn achtertuin geheel zou kunnen veranderen in een tuin waar ik zelf niet meer zoveel hoefde te doen .

Een heel duidelijk plan en offerte volgde.

En alles toch met een beperkt budget.

Alles ging eruit en opnieuw opgebouwd

Communicatie was top tijdens het proces.

Je weet voor alles een oplossing en bent echt een vakman.

En wat werk je ontzettend hard.

Je hebt duidelijk plezier om iets nieuws te creëren.

En het resultaat is echt top Hans

Wat een metamorfose!

Ik ben zoo blij , ik kan nu weer heerlijk genieten van mijn tuintje en lekker buiten zitten.

Het was een heel plezierige ervaring .

Hartstikke bedankt Hans voor alles wat je voor me hebt gedaan !

Hovenier nodig dan zit je zeker goed bij Hans !!

Marlies

Plaatsen van leibomen

12 november 2023

Hans en Ruben hebben bij ons leibomen met constructie frame geplaatst. Ze hebben netjes en snel de bomen geplaatst. Ze zijn vakkundig, komen afspraken na, denken met je mee en reageren snel op mail. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Wij zouden ze zeker aanraden.

Sanne en Jeroen

4 weken schuur, schutting, tuin... Top samen gewerkt.

2 juli 2023

Beste Hans,

Voor ons was de gehele tuin aanpakken een behoorlijk project en waar begin je dan… Vanaf de voorgesprekken kregen we direct vertrouwen in je doordat je actief aan het meedenken was en je eigen mening/ervaring niet achterwege liet. Het plan werd om samen met mij (Martijn) 4 weken keihard te werken aan dit mooie project. Hans je hebt een engelen geduld als het gaat om coachen. Je hebt mij dikwijls dingen voor de derde keer uit te moeten leggen. Dat deed je ogenschijnlijk graag. Je bent zeer secuur, want je wil dat het goed is, zodat je trots kan zijn op je werk. Het was voor ons direct duidelijk dat jij als hovenier veel veelzijdiger bent dan alleen werken met groen. Deze schutting met schuur kwam niet als bouwpakket. Dit was handwerk en echte vakmanschap. Tijdens de laatste loodjes heb je de tegels super strak gelegd, het schaduwdoek opgehangen en de cortenstalen bakken gevuld met planten en boompjes. We kunnen niet wachten tot alles groter is gegroeid.

Het waren een paar mooie weken. Dank je wel.

Groetjes Ganna en Martijn Vermeulen.

Ganna en Martijn Vermeulen

Fijne hovenier

28 maart 2023

Hans en Ruben, bedankt voor de aanleg van onze achtertuin, het is echt prachtig geworden. Jullie hebben goed meegedacht en echt vakwerk geleverd. Het is nu een jaar geleden en de tuin wordt alleen maar mooier!

Nicole Slinger

Zeer tevreden

28 maart 2023

Afgelopen weken heeft Hans, samen met Ruben, onze tuin onder handen genomen. O.a. is het straatwerk vernieuwd, er ander en fris (kunst-)gras gelegd en is ervoor gezorgd dat sommige planten zich weer binnen de perken houden. Hans heeft diverse suggesties aangedragen en ons vakkundig advies gegeven. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, en met de plezierige (en humorvolle) samenwerking.

Hilda van Berkel en Harry Vreeken

Aanleggen nieuwe tuin

28 maart 2023

Hans en Ruben zijn ontzettend vakkundig! Betrouwbaar, eerlijk, gevoel voor humor, werken hard en zeer zorgvuldig. Ze denken actief mee, passen zich aan denken in oplossingen. Bijzonder prettig om met hen samen te werken en je tuin is bij hen in de beste handen.

Pieter en Corien

Vakman met gevoel voor humor

28 maart 2023

Ik ben erg blij met mijn voortuin. Hans is een sympathieke, betrouwbare vakman met gevoel voor humor. Hij heeft goed met mij meegedacht over manieren om de kosten te beperken zonder hierbij afbreuk te doen aan de kwaliteit. Ik beveel Hans van harte aan. Al moet je wel even geduld hebben voor je aan de beurt bent. Het feit dat hij het enorm druk heeft zegt genoeg…

Danielle Boekensteijn

Complimenten

28 maart 2023

Hans en Ruben hebben onze hele achtertuin opgeknapt. Dus eerst alles verwijderd (bomen, beplanting, schutting, bestrating, afdak) en vervolgens alles weer gerealiseerd naar onze wensen. Dit alles is goed verlopen en het eindresultaat is prachtig geworden. Wat wij bijzonder hebben gewaardeerd, is dat er goed is overlegd én er zorgvuldig is gewerkt. Dus ook door ons worden Hans en Ruben van harte aanbevolen.

Barten

verwijderen bamboe en opnieuw aanleggen achtertuin

28 maart 2023

Hans en Ruben hebben zeer vakkundig de bamboe en wortels uit onze achtertuin verwijderd. Daarna weer keurig en met veel precisie de achtertuin aangelegd. We raden ze zeer aan!!!

Ton en Irma

update van de voortuin

28 maart 2023

Hans en zoon denken actief mee met het ontwerp. Fijne persoonlijke benadering. Prima vakwerk en service. Van harte aanbevolen

Gerda en Jan

aanleg gazon met sproei-installatie

28 maart 2023

Hans levert vakwerk en levert een uitstekende service. Hij denkt actief mee met wat je wil. Wij bevelen hem van harte aan!

Marijn en Anne

Top hovenier!

28 maart 2023

Top hovenier!

Freek Waarens

Bedankt Hans Hovenier

28 maart 2023

Op zonnige dagen en met regen kunnen we heerlijk van ons nieuwe terras met bijbehorende overkapping genieten. Bedankt Hans Hovenier. Ziet er prima uit!

bob brouwer

Eindelijk een tuin met zon

28 maart 2023

Hans heeft onze tuin omgetoverd van een donkere tuin naar een tuin waarin we volop van de zon kunnen genieten. Hans is een professional. Hij werkt secuur en straalt plezier uit in zijn werk. We genieten deze zomer van zijn werk.

Cor van den Hoven

Nieuwe achtertuin ontworpen

28 maart 2023

Hans heeft bij ons de achtertuin ontworpen en aangelegd.

Hij denkt goed met je mee en heeft leuke ideeën.

Door behoud van een aantal elementen uit de oude tuin (o.a. aantal Tegels) zijn de kosten ook goed gebleven.

Het resultaat is geweldig geworden.

Nogmaals bedankt Hans, ook voor de training. 😉

Bas van der Poel

Renovatie achtertuin

28 maart 2023

Hans heeft zowel onze voortuin als onze achtertuin grondig gerenoveerd. We krijgen heel veel complimenten over het resultaat. Hans werkt snel, nauwkeurig en denkt met je mee. Met onze oude tegels als basis heeft hij een totaal nieuwe tuin gecreëerd. Eentje die helemaal bij ons past, een combinatie van oud en nieuw met veel natuurlijke materialen. Waar mogelijk haalt hij ook tweedehands spullen van elders. Zijn ideeën voor de beplanting zijn orgineel, je krijgt eens wat anders dan anders. Nog elke dag kijken we onze tuin in en zijn we verbaasd hoe mooi hij is geworden! We kunnen Hans Hovenier dan ook van harte aanbevelen. Je krijgt er geen spijt van!

Bousa Bodegraven

Mocht Hans ruimte hebben in zijn agenda, dan zit je goed!

28 maart 2023

Wij werken al heel veel jaren erg prettig samen met Hans. Ik schrijf ‘samen’ omdat ik inderdaad een handje help en zo ook zelf over tuinonderhoud leer. De tuin is altijd weer een plaatje als Hans is geweest. Mocht Hans ruimte hebben in zijn agenda, dan zit je goed!

Laurens Hoedemaker

Tuin bij mijn nieuwe huis

28 maart 2023

Na mijn eerste positieve ervaring zo’n 6 jaar geleden, toen hij ook een tuin voor mij heeft aangelegd, heb ik Hans weer gevraagd om in mijn nieuwe huis een tuin aan te leggen. Hij kon gelukkig heel snel aan de slag en heeft onder barre omstandigheden zoals vorst en sneeuw gewoon doorgewerkt, altijd vrolijk en met passie voor zijn vak. Hij is secuur, netjes en had voor alle problemen die hij tegenkwam een oplossing. Ik en mijn lieve katten kunnen nu al in het voorjaar genieten van de tuin. Mijn katten (Main Coons) hoeven nu niet meer aan de lijn in de tuin, maar kunnen vrij lopen er staat nu een schitterende schutting. Bedankt Hans ik zal je zeker bij anderen aanbevelen.

Paula Havenaar

Onderhouden van onze tuin

28 maart 2023

Hans is sinds 2008 betrokken bij het onderhoud van onze tuin.

Al die jaren heeft hij zich bewezen als een gedreven vakman. Geen klus is hem te gek, mede door de mensen die hij in de loop der jaren om zich heen verzameld heeft. Of het nu het afgraven van een tuin betreft, of honderden meters straten, Hans is de juiste man.

Na een recente verbouwing van ons huis moest ook de tuin aangepakt worden. Op het laatste moment hebben wij besloten dat er ook een vijver in moest komen. Zelf heb ik ook een aantal weken de handen uit de mouwen gestoken en heb ik samen met Hans de tuin een complete metamorphose gegeven. Het eindresultaat is prachtig en we zullen hier weer vele jaren van gaan genieten. Hans bedankt!

Enkele steek woorden die Hans omschrijven:

Stipt

Creatief

Kundig

Harde werker

Plezierig en bovenal gezellig.

Martijn Zeeman

Nieuwe grasmat

28 maart 2023

In de ogen van Hans Hovenier misschien een eenvoudige klus, maar wij zijn ontzettend blij met de nieuwe grasmat. Een goed advies vooraf, een goed op elkaar ingespeeld team, niet praten maar werken en toch heel plezierig om mee te werken, een aanbeveling!!!!!!!!!!! Bedankt.

Pieter van Dijk

Prachtig nieuwe voortuin

28 maart 2023

Hans heeft ons aan een prachtige nieuwe voortuin geholpen! We zijn in april in Bodegraven komen wonen en wilden graag de voortuin aanpassen naar onze smaak. We hebben zelf wel wat input geleverd, maar Hans kwam met hele fijne ideeën die bij ons in de smaak vielen (bijvoorbeeld Cortenstaal bakken). Het werk werd ook nog eens snel en foutloos uitgevoerd, wij hebben dus alle reden om Hans Hovenier aan te raden!

Jeroen de Jong

Achtertuin opgeknapt

22 maart 2023

Samen met Hans hebben we in de afgelopen winter onze achtertuin opgeknapt.

Hans is een betrouwbare hovenier gebleken, die goed meedenkt en prettig samenwerkt met de klant.

We hebben zelf meegeholpen bij de aanleg van de tuin. Hans en Ruben stonden hier voor open en het scheelde in de kosten.

Dit was ook nog eens erg gezellig en leuk om te doen. En het resultaat mag er wezen! we zijn erg blij met onze nieuwe tuin!

Top hoveniers, we raden de mannen van harte bij u aan!

J.P. De Jong
© 2024 Hans Hovenier | Power Internet - Professionele websites |  RJHosting | Privacyverklaring | Power For Jobs